Privacystatement
24 uur in bedrijf

Door het gebruik van onze website, ontvangen wij automatisch bepaalde gegevens van jou. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van jouw persoonsgegevens en gaan altijd zorgvuldig met deze gegevens om. Met dit privacystatement willen wij jou daarom zo goed mogelijk inlichten over de gegevens die wij van jou verzamelen, de wijze waarop we jouw gegevens verzamelen en het doel van de verwerking van deze gegevens.

Persoonlijke gegevens

Als je gebruik maakt van een van onze diensten of contact met ons opneemt, dan kunnen wij de gegevens die je direct aan ons verstrekt verzamelen. Het gaat daarbij onder meer om jouw voornamen en achternaam, adresgegevens, telefoonnummer, e-mailadres, bankgegevens en alle overige informatie die je actief aan ons verstrekt, bijvoorbeeld in correspondentie. Daarbij kunnen we de informatie die we van jou hebben gekregen combineren met de informatie die we uit andere bronnen hebben verkregen. Hierdoor kunnen we de nauwkeurigheid en volledigheid van de informatie verbeteren. Daarnaast kunnen we ook informatie verzamelen met betrekking tot jouw gebruik van onze website(s). Hiervoor gebruiken we diverse technieken, waaronder cookies. We verzamelen daarbij jouw IP-adres en gegevens over jouw activiteiten op onze website. Wij verzamelen voornoemde persoonlijke gegevens van jou voor diverse doeleinden. Zo verzamelen we jouw gegevens om:

  • jou te identificeren als persoon en je op de juiste manier aan te spreken met jouw naam;
  • jouw vragen te kunnen verwerken en beantwoorden;
  • de overeenkomst die we met jou hebben te kunnen uitvoeren;
  • met jou te kunnen communiceren bij vragen of klachten;
  • de statistieken voor het gebruik van onze website te maken en te analyseren;
  • de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren;
  • een eventuele sollicitatie van jou te kunnen verwerken en afhandelen;
  • te voldoen aan eventuele wettelijke verplichtingen, zoals het verzamelen van gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Wij kunnen jouw persoonsgegevens delen met derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en/of om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Denk hierbij aan de situatie dat een gedeelte van de overeenkomst door een derde wordt uitgevoerd en het verstrekken van jouw persoonsgegevens aan die derde nodig is voor de goede uitvoering van die overeenkomst of de situatie dat het verstrekken van jouw persoonsgegevens aan een derde noodzakelijk is voor de afhandeling van jouw vraag of klacht. Jouw gegevens zullen echter nooit worden doorgegeven aan personen of instanties buiten de Europese Unie.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij hiervoor toestemming is verkregen van de ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Om die reden raden wij ouders aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen worden verzameld zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Wij zullen deze gegevens dan verwijderen.

Bewaartermijn

Wij bewaren de verzamelde gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is voor het doel waarvoor deze gegevens oorspronkelijk werden verzameld of verwerkt. Voor zover er voor bepaalde doeleinden van de gegevensverwerking geen wettelijke bewaartermijn is bepaald, dan zullen wij deze gegevens nooit langer bewaren dan één (1) jaar nadat de gegevens niet meer noodzakelijk zijn.

Cookies

Om onze website goed te laten werken, gebruiken wij cookie(s). Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens jouw bezoek aan onze website op jouw apparaat wordt geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen over de wijze waarop jij onze website gebruikt. Ook verkrijgen we van zo’n cookie informatie die nodig is om onze website goed te laten werken. Meer informatie over de cookies die wij gebruiken vind je in ons cookiebeleid.

Rechten

We wijzen je graag op jouw rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens die wij verzamelen en verwerken:

  • Recht op inzage
    Je hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verzamelen en verwerken op te vragen en in te zien. Wij zullen deze gegevens aan je toesturen als je daarom vraagt.
  • Recht op rectificatie en aanvulling
    Je hebt het recht om jouw gegevens te laten corrigeren als deze fout zijn doorgegeven, in de tussentijd zijn veranderd of foutief zijn verwerkt. Wij zullen jouw gegevens aanpassen als je daarom vraagt.
  • Recht op vergetelheid
    Je hebt in een aantal gevallen het recht om jouw gegevens door ons te laten verwijderen. Hiervan zal sprake zijn als:
    • wij jouw gegevens niet meer nodig hebben voor de doeleinden waarvoor wij jouw gegevens hebben verzameld of verwerkt; of
    • jij zelf de eerder gegeven (uitdrukkelijke) toestemming voor het gebruik van jouw gegevens intrekt; of
    • jij zelf bezwaar maakt tegen de verwerking van jouw gegevens, waarbij jouw bezwaar zwaarder weegt dan het belang van ons om jouw gegevens te verwerken of als jouw bezwaar zich richt tegen direct marketing; of
    • er niet (langer) een wettelijke grondslag aanwezig is voor de verwerking van jouw gegevens; of
    • wij wettelijk verplicht zijn om jouw gegevens na een bepaalde tijd te wissen; of
    • jij jonger bent dan 16 jaar en jouw persoonsgegevens zijn verzameld via onze website.
  • Recht op beperking van de verwerking
    Je hebt het recht om de verwerking van jouw gegevens te beperken. Als aan ons wordt aangegeven dat we de onjuiste gegevens gebruiken, dan zullen wij deze gegevens niet gebruiken zolang wij nog niet gecontroleerd hebben of deze gegevens wel kloppen. Ook zullen wij de verwerking van jouw gegevens beperken als de verwerking onrechtmatig is of niet meer nodig is, maar je ons hebt verzocht om de gegevens te bewaren. Hiervan kan sprake zijn als je deze gegevens later nog wil opvragen.
  • Recht op dataportabiliteit
    Je hebt het recht om de persoonsgegevens te ontvangen die wij van jou hebben verzameld. Wij zullen deze gegevens aan je toesturen als je daarom vraagt.
  • Recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking.

Wil je deze rechten uitoefenen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens houder 24uurinbedrijf.nl

24 uur in bedrijf
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
info@24uurinbedrijf.nl

Contactgegevens Dutch Coding Company

Dutch Coding Company
Kastanjelaan 400
5616 LZ EINDHOVEN
info@dutchcodingcompany.com

Klacht

Als je niet tevreden bent over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen. Als wij samen niet tot een oplossing komen, kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Cookieverklaring
24 uur in bedrijf

Om onze site goed te laten werken, gebruiken wij cookie(s). Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens jouw bezoek aan onze website op jouw apparaat wordt geplaatst. In zo’n cookie wordt informatie opgeslagen over de wijze waarop jij onze website gebruikt. Ook verkrijgen we van zo’n cookie informatie die nodig is om onze website goed te laten werken. Er bestaan functionele cookies, analytische cookies en trackingscookies. Hieronder wordt per categorie toegelicht welke cookies wij hebben, waarvoor wij deze gebruiken en wanneer ze verlopen. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming plaatsen wij enkel functionele cookies en cookies voor het meten van bezoekersstatistieken. Overige cookies worden enkel geplaatst na jouw expliciete toestemming.

Functionele cookies/Noodzakelijke cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. Deze cookies worden standaard geplaatst, zodat onze website bepaalde informatie onthoudt die jij hebt doorgegeven. Zo kunnen functionele cookies ervoor zorgen dat je ingelogd kunt blijven tijdens een bezoek aan een website of dat de producten in een winkelmandje bewaard blijven als je iets wil kopen in een webshop.

Analytische cookies

Analytische cookies maken het voor ons mogelijk om het websitebezoek te analyseren. De statistieken die worden gecreëerd door analytische cookies geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt bezocht, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina’s het meest of langst worden bezocht. Zo verkrijgen we informatie op welke punten we onze website kunnen verbeteren en zijn we in staat om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. Wij gebruiken de volgende analytische cookies:

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics. Daarmee kunnen we bijhouden hoe gebruikers onze website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van jouw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over onze website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

  • Naam, Geplaatst door, Bewaartermijn, Doel
  • _gat_ Google Analytics Sessie Wordt gebruikt om het aantal verzoeken naar de servers van Google Analytics te monitoren.
  • _ga Google Analytics 2 jaar Het onderscheiden van verschillende bezoekers.
  • _gid Google Analytics 1 dag Maakt voor iedere pagina die op onze website wordt bezocht een eigen nummer aan.
  • _hjlncludedInSample Hotjar Sessie Met behup van Hotjar kunnen we het gedrag van bezoekers op onze site onderzoeken aan de hand van een steekproef.

Tracking cookies

Tracking cookies of third party cookies zijn cookies afkomstig van externe partijen. Deze cookies volgen jouw gedrag en worden geplaatst om jou en/of jouw gebruik te identificeren op één of meerdere websites. Deze cookies hebben daardoor invloed op jouw privacy. Door het gebruik van tracking cookies zijn bedrijven is staat een profiel van jouw internetgedrag op te stellen. Hierdoor kunnen bedrijven onder meer gerichter adverteren. Voor het gebruik van deze cookies hebben wij altijd jouw toestemming nodig. Wij gebruiken geen third party cookies.

Op onze website tonen we buttons naar sociale netwerken, zoals LinkedIn en Facebook en tonen we onze locatie met Google Maps. Om deze buttons te laten functioneren plaatsen deze social media bedrijven cookies, zodat ze jou kunnen herkennen wanneer je bent ingelogd op dat sociale netwerk. Ook zij verzamelen op die manier gegevens over jou. Voor meer informatie over de gegevens die social media bedrijven verzamelen, verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze bedrijven. Deze kunnen regelmatig wijzigen.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het gebruik van de cookies mag je altijd contact met ons opnemen. Daarnaast verwijzen je ook naar het privacy beleid van de ontwikkelaars zelf:

Toestemming

Alle cookies die natuurlijke personen kunnen identificeren worden beschouwd als persoonsgegevens. Ook een IP-adres is dus een persoonsgegeven. Om die reden kunnen wij deze cookies alleen plaatsen met jouw toestemming. Bij het eerste bezoek aan onze website krijg je een cookiemelding te zien, waarin wij om jouw toestemming vragen. Je moet expliciet aangeven of je akkoord gaat met het plaatsen van de cookies conform ons cookiebeleid (opt-in). Uiteraard bieden wij aan jou ook de mogelijkheid om jouw toestemming in te trekken (opt-out). Je dient dan eerst de geplaatste cookies te verwijderen. Bij jouw eerst volgende bezoek aan onze website kan je vervolgens het akkoord op de cookies weigeren. Je kan er ook voor kiezen om via (de instellingen van) jouw browser het plaatsen van cookies te blokkeren. Raadpleeg indien nodig hiervoor de helpfunctie van jouw browser. Hiermee blokkeer je ook meteen de cookies van andere websites die je bezoekt. Let wel, bij het blokkeren van alle cookies kan de website minder goed functioneren. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan.

Contactgegevens houder 24uurinbedrijf.nl

24 uur in bedrijf
Torenallee 3
5617 BA Eindhoven
info@24uurinbedrijf.nl

Contactgegevens Dutch Coding Company

Dutch Coding Company
Kastanjelaan 400
5616 LZ EINDHOVEN
info@dutchcodingcompany.com

Klacht

Als je niet tevreden bent over de manier waarop wij met jouw persoonsgegevens omgaan, verzoeken wij je om eerst contact met ons op te nemen. Als wij samen niet tot een oplossing komen, kan je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassingen

Wij behouden ons het recht voor om deze cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.